sábado, 10 de mayo de 2008

Pois si:xa temos REBOZUELOS (Cantharellus Cibarius), saboroso manxar dos nosos bosques.

E, agardamos que logo veñan estas:





Dicía en Abril chove....virán as SETAS?. ¡Viñeron!.
Isto faremos con elas :

Licor de cantarelas:
INGREDIENTES:Cantharellus cibarius desecados 100 gr.Augardente 2 litros.Mondaduras de laranxa (1 laranxa).Herba luisa 10 follas.Mel 200 cc.PREPARACIÓN:Poñer a macerar tódolos ingredentes durante 4 ou 5 meses (como mínimo). Coar e rectifica-lo mel segundo o gusto de cadaquén. Realiza-las operacións nun recipiente de boca ancha que estea tapado.
Enviado por ."Os Cogordos"/Asoc. Micolóxica Ourense


3 comentarios:

Anónimo dijo...

Que rico debe de estar.
Quien lo pillara.
Amigo de lo natural

Anónimo dijo...

Que veñan rebozuelos
que veñan as lepiotas
son todos cogumelos
e téñoos eu na horta.

Níscalos, boletos
tamén os champiñós
son baratos pra o peto
E mira que están bós.

Anónimo dijo...

E o Licor de Rebozuelos está moi bo
Sr xdc, queda combidado....
Trebi